neděle 7. listopadu 2010

Lesní dobrodružství

Včera jsme společně se synem a přítelem vyrazili na další geocachingovou výpravu.Nejdříve jsme za synova dozoru bez jeho nápovědy odlovili jím založenou keš a potom jsme vyrazili do vzdálenějšího lesa.
.
Vyrazili jsme dost pozdě,bylo zataženo a v lese už pořádně šero.Místo bylo dost vzdáleno od parkoviště,takže jsme se pěkně prošli.Vzhledem k rychlému stmívání nebylo moc času na focení.
.
,
Měli jsme za úkol najít sedm ,,hrobečků" dětí s jejich daty narození a jmény.To se nám povedlo celkem bez problémů,ale o luštění souřadnic finální kešky jsme se už pokoušeli za ne sice silného deště,ale kapky nám rozpily vytištenou nápovědu.Navíc syn v rychlosti opisování údajů udělal pár chyb,takže šifru se mu nedařilo rozluštit.Ale už se nám potmě nechtělo obíhat znovu jednotlivé ,,hrobečky" a tak jsme to vzdali a vyrazili k autu.Podle souřadnic parkoviště zadaných do GPSky jsme šli úplně jinudy než jsme přišli a tak jsem měla dost strach,že vyjdeme na druhém konci lesa a budeme se muset několik kilometrů vracet.Navigace naštěstí neselhala a tak jsme nakonec dorazili na správné místo.Ona taková cesta lesem potmě a v dešti se zdá nekonečně dlouhá.
,
,
.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář.

Na svatého Valentýna

 Tak nějak se událo, že na tento svátek, který jsem nikdy moc neuznávala, nám vyšlo výročí svatby. Já chtěla původně úplně jiné datum, ale t...