pátek 27. prosince 2019

Po Vánocích

A už je zase po. Tolik příprav a nervů nás to stálo a těch pár dní uteklo jako voda v potoce. Pro někoho volno ještě pokračuje a někdo už holt musel naklusat zpět do práce. Jsem ten první případ a tak si to ještě doma užívám. Žádný spěch. Včera jsme byli na výletě v Praze a tak se nevařilo, tudíž jsem kačenu šoupla do trouby až dnes. K tomu bramborový knedlík a červené zelí na karamelu. Budeme to mít na dva dny, jsme na ni jen dva.
Vánoce jsme měli letos zase trochu jiné. Už před nima jsme totiž dostali dva nejkrásnější dárečky. V listopadu Anežku a týden před Štědrým dnem Verunku. A tak jsme na Štědrý den dopoledne dovezli dárky oběma rodinkám, u každé chvíli poseděli a vydali se domů připravit si štědrovečerní večeři pro nás dva.
Na Boží Hod počasí nic moc a tak jsme se váleli doma a odpoledne vyrazili na procházku kolem vesnice aby jsme vydali aspoň trochu kalorií.
Na Štěpána jsme sedli do vlaku a jeli se podívat na vánoční mumraj v Praze. O tom napíšu v příštím článku.


To jsou naše dárečky Usmívající se





Tak takové byly naše Vánoce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář.

Na svatého Valentýna

 Tak nějak se událo, že na tento svátek, který jsem nikdy moc neuznávala, nám vyšlo výročí svatby. Já chtěla původně úplně jiné datum, ale t...