pondělí 9. července 2012

Výlet do Německa

Od našich přátel jsme se v pátek dopoledne vydali na výlet za hranice. Dojeli jsme na hraniční přechod Strážný a kousek za ním odbočili do prava směrem na Národní park Bavorský les. Náš jediný cíl bylo městečko Neuschönau, poblíž kterého se nachází nejdelší stezka v korunách stromů na světě. Měří 1300m a je zakončena vyhlídkovou plošinou ve výšce 44m.Už procházka po lávce je úžasný zážitek.Procházíte se mezi korunami stromů ve výšce 8 až 25 metrů nad zemí a i v horku, jaké bylo vpátek, je zde příjemný chládek. Po vystoupání na věž máte za jasného počasí nádherný výhled jak na českou stranu tak na německou.Pojďte se tedy se mnou projít touto unikátní stavbou.









Tak jsme nahoře,pokoukat a zase pěkně dolů



Tak a jsme dole.Líbila se vám procházka? Pokud ano ,podrobnější informace najdete na těchto stránkách
a můžete se vydat na výlet.A pokud by to pro vás bylo daleko můžu vás potěšit,protože podobná stezka bude 10.7. otevřena také u nás a to na Lipně na Kramolíně. O té se dočtete na www.stezkakorunamistromu.cz.
Ještě jsem chtěla dodat, že není vůbec žádný problém s parkováním.Na parkovištích je spousta aut s českými SPZkami.

Za parkoviště jsme dali 2 eura a cestou zpátky si odlovili alespoň jednu německou keškuMrkající.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář.

Na svatého Valentýna

 Tak nějak se událo, že na tento svátek, který jsem nikdy moc neuznávala, nám vyšlo výročí svatby. Já chtěla původně úplně jiné datum, ale t...